MADAME THAI STREET FOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Madame Thai Street Food. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 20:43 Niet zo bijzonder eten en de prijs is relatief hoog. Niet nog een keer sorry.
7 mei 2024 om 23:40 Het eten was niet helemaal op smaak en de padthai erg vet. De papaya salade met krab leek niet meer goed te zijn, maar kwam misschien door de hoeveelheid vissaus.
13 apr 2024 om 19:21 Te duur voor een bakje en weinig inhoud.
10 apr 2024 om 16:54 Te duur voor 2 bakjes etentje
17 mrt 2024 om 23:37 Eten was ok maar helaas veel te duur. Een salade plus twee hoofdgerechten, meer dan zestig euro! Dat is echt overdreven. Hier bestellen we niet meer.
29 jan 2024 om 22:55 Food was warm, food was fresh and very tasteful! Dario, delivery man, was very friendly and considerate!
27 okt 2023 om 15:02 Laat afhaal systeem open/ beschikbaar als niet genoeg BEZOEKERS!
16 okt 2023 om 10:56 Bezorging duurde (te) lang omdat bezorger juiste gebouw niet kon vinden.
8 okt 2023 om 20:34 Ik had 2 uur vantevoren besteld en bezorging kwam precies op door mij aangegeven tijd!
26 sep 2023 om 11:30 Bezorgen duurde langer want de bezorger stond bij de verkeerde deur. Ik kon als particulier niet terugbellen naar Thuisbezorgd. De smaak van de tom kha kai was goed, wel een kleine portie voor die prijs, ook veel harde oneetbare smaakmakers erin.
21 jul 2023 om 2:01 Om 20.45 besteld, maar kreeg mijn eten pas om 22.30. Helaas al redelijk koud en niet the Pad Thai die ik gewend ben.
20 jul 2023 om 0:12 Super fast delivery, great food!